"NAGY TÁNCVÁLASZTÓ" Debrecen

„NAGY TÁNCVÁLASZTÓ”
2019. április 28. vasárnap 10.00-16.00
Budapest – Debrecen – Kecskemét – Győr – Pécs - Szeged

INGYENES, család-barát program A Tánc Világnapja (április 29.) alkalmából a Debreceni Művelődési Központban

Kedves Érdeklődők!
A Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem kezdeményezésére, az idén hagyományőrző jelleggel, Nagy Táncválasztó 2019.programot szervezünk az ország hat nagyvárosában, közöttük Debrecenben.
A szabadidő kellemes és hasznos eltöltése mellett a rendezvény célja, a családok, korosztályok kapcsolatrendszerének megújítása és erősítése. Szeretnénk létrehozni egy olyan rendezvényt, amely felhívja a figyelmet a tánc műfaj sokszínűségére a művészetekkel való kapcsolódásának lehetőségeire.

Táncolni jó, a tánc feltölt, megmozgatja a testet, a lelket. A zenével karöltve akusztikusan, vizuálisan egy egészen komplex élményt nyújt, kitágítja a határokat, megmozgatja a memóriát.

A Nagy táncválasztó weboldal megnyitásakor ITT (április 1.-től) az oldalra keresve (www.nagytancvalaszto.hu), kiválasztva a kívánt várost, az órarendben megadott ízelítő táncórákra regisztrálhat (két teremben 2x12óra /30 perc), melyről a rendszer visszajelzést küldd majd Önnek.
Az órarend tartalmazza az óra műfaját és az ajánlott korcsoportot.
Az órákat városunk neves táncpedagógusai és csoportvezetői, koreográfusai tartják.
Az órákat természetesen meg is lehet tekinteni, amennyiben aktívan nem szeretne, vagy nem tud részt venni rajtuk .
Több órára is lehet regisztrálni, itt viszont vegye figyelembe a két terem órarendjének esetleges ütközéseit. Az órákon való részvételhez kényelmes ruházatot ajánlunk, és a stílushoz megfelelő váltó cipőt, zoknit. Átöltözésre nem lesz sajnos lehetőség.
A rendezvény kisérő programja a regisztrációnál folyamatosan vetített táncfilmek sokasága, mely a Magyarországon jelenleg sikeresen működő különböző műfajú profi együttesek repertoárjából került ki.

A tervek szerint a délután folyamán szeretnénk egy beszélgetésre invitálni az érdeklődőket, ahol a városunk neves táncművészeivel, illetve amatőr táncmozgalomból indult művészekkel, civilekkel ismerkedhetnek meg egy koordinátor által vezetett beszélgetés keretein belül.

A Nagy táncválasztó 2019.napot a városban működő táncművészeti csoportok műsora zárja 16.30-18.00, mely a teljesség igénye nélkül, ízelítő jelleggel, családias hangulatban mutatkozik be az épület pódium termében.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, amennyiben kérdése lenne érdeklődjön:
holbibolya@gmail.com email címen, illetve itt a facebook Debrecen – Nagy táncválasztó 2019. eseményben ide kattintva.

Tisztelettel: Holb Ibolya
Modern Tánc-Játék Stúdió vezetője
A Nagy táncválasztó 2019. program debreceni koordinátora. 


< Vissza