Indulási oldal...érkezési oldal

Csokonai Nemzeti Színház - Horváth Árpád Stúdiószínház, 2016. június 16. és 17.

Csokonai Nemzeti Színház - Horváth Árpád Stúdiószínház, 2017. március 07. és 09.

Bakelit Multi Art Center, Budapest, 2017. március 23.

Mit érzel, ha találkozol egykori önmagaddal?
Mivel a kicsi Te vagy, azt gondolhatod, azonos emlékek fűznek össze benneteket, azonos tapasztalat… de kiderülhet, nem azonosak az emlékek, még csak nem is hasonlítanak az egykor átélt múlthoz.

Semmi közük az emlékeinknek egymáshoz, kicsi Énnek és Nekem, nem egyformán fontosak.
Meglepődőm magamon, kitárulkozom, csalódom, megremegek, szégyenkezek és félek. Ez mind Én vagyok… de mi a végleges érték? Ki tudja megítélni? Vannak pillanatok, amelyek bevésődnek az emlékezetünkbe… miért éppen pont azok a sok ezerből?… A véletlen csupán?

A térben a távolság mindent kicsivé tesz, eltűnnek a hibák, a múlt szépségesnek hat és elrejt mindent. A jelen és a múlt összeér, egy képpé sűrűsödik, a rejtőzködő emlék megbújik a mélyben, aztán újra mozgásba lendül, elindul útjára a fejekben, vándorol, újraszületik, megtestesül, más emberek gondolataival egyesül. A mozaik egy újabb formába összeáll… emlékek… itt voltunk mindannyian.

Rövid ízelítő ITT látható.

Koreográfia: Holb Ibolya

Táncolják (2016. június): Hajzer Renáta, Nagy-Benkő Orsolya, Seres Dóra, Léka Dóra, Debity Boglárka, Lajtos Linda, Bene Mónika, Gáll Kitti, Sipos Zoé, Beregszászi Kincső

Táncolják (2017. március): Hajzer Renáta, Nagy-Benkő Orsolya, Seres Dóra, Léka Dóra, Lajtos Linda, Gáll Kitti, Sipos Zoé, Beregszászi Kincső